Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
11
Nov '14

Finnmatkat: Joululomat on pian myyty loppuun – Kanaria kutsuu mattimyöhäisiä

gallery_spain-tenerife-playa-de-fanabe__0192409_1411032219

Finnmatkojen joulunajan matkamyynti on sujunut erinomaisesti. Viimeisiä rantalomia auringossa myydään nyt.

”No onkos tullut kesä nyt talven keskelle”, on tänä jouluna monen suomalaisen suosikkijoululaulu. Nyt alkaa kuitenkin olla kiire, jos loma lämpimään on vielä varaamatta.

– Taantumasta huolimatta näyttää siltä, että suomalaiset haluavat jouluksi karkuun loskaa ja pimeää. Kaiken kaikkiaan joulunaika on myynyt todella hyvin, viimevuotistakin paremmin. Tänä vuonna myös pyhät osuvat sopivasti viikonlopun ympärille, joten monille tulee pidempi lomapätkä joulun ja uudenvuoden aikaan, kertoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Jenita Sillanpää.

Myöhäisten varaajien matkat suuntautuvat kohti Kanariansaaria, sillä lähes kaikissa muissa kohteissa on jo täyttä. Jouluviikolla on vielä vapaita paikkoja niin Teneriffalle, Gran Canarialle kuin Lanzarotellekin. Myös Vaasan ja Oulun kentiltä pääsee kohti Kanariaa.

Sen sijaan lääkettä kaukokaipuuseen on luvassa enää vain muutamalle matkustajalle, sillä sekä Thaimaan- että Meksikon-joululomat on myyty loppuun yksittäisiä hajapaikkoja lukuun ottamatta.

– Jouluaaton lähdölle Thaimaahan löytyy vielä muutama paikka, mutta muuten käytännössä kaikkiin kaukokohteisiin myydään eioota, Sillanpää sanoo.


TOP5 Joulunajan suosituimmat lomakohteet
1.Thaimaa
2.Gran Canaria
3.Teneriffa
4. Kap Verde
5. Egypti

Comments Off on Finnmatkat: Joululomat on pian myyty loppuun – Kanaria kutsuu mattimyöhäisiä