Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
5
Nov '14

Tel Aviv-Jaffa – Maailmanluokan kulinaarinen matkakohde

93fbaeb96b16f91f_800x800ar

Tel Aviv-Jaffan kulinaarinen tarjonta saa jatkuvasti kehuja johtavilta ruoka- ja viinilehdiltä eri puolilta maailmaa. Tuoreimmat kunnianosoitukset antoi amerikkalainen Saveur -lehti, joka mainitsi Tel Avivin useissa vuosittaisen Culinary Travel Awards -kilpailunsa kategorioissa.

Kunniamainintojen saajat päättää maailmanmatkaajista ja arvostetun lehden lukijoista koostuva asiantuntijapaneeli. Se arvioi Tel Avivin pienten kaupunkien sarjassa erinomaiseksi ruokamatkakohteeksi . Ykköspaikan nappasi Tanskan Kööpenhamina. Tel Avivia ylistettiin erinomaiseksi myös parhaiden torien ja myymälöiden sekä parhaiden lennolla tarjottavien viinien kategorioissa. Jälkimmäinen on El Al Airlinesin kattavan viinilistan ansiota.

Saveur suositteli myös Jerusalemin huippusuosittua Mahane Yehuda -toria. Ruoanystävät löytävät sieltä tuoretuotteiden lisäksi myös upeita ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Drinks International Magazine julkisti aiemmin listan maailman 50 parhaasta baarista. Imperial Craft Cocktail Bar äänestettiin Afrikan ja Lähi-idän alueen parhaaksi baariksi . Maailman baarioppaiden ykkösenä pidetyn listauksen tekoon osallistuu yli 330 juomateollisuuden kansainvälistä asiantuntijaa.

9fe9b0cc05eba686_800x800ar

Tammikuussa 2013 avattu Imperial Craft Cocktail Bar sijaitsee kuuluisalla HaYarkon-rantakadulla. Usein pelkäksi Imperialiksi kutsutun, upseerikerhoa muistuttavan baarin perustivat viisi kokenutta baarimestaria. Drinks International totesi voittajaksi valinnan perusteluissa, että Imperial Craft Cocktail Bar on ”omalla maantieteellisellä alueellaan täysin ylivoimainen”. Baarissa voi tilata cocktaileja 150 räätälöidyn erikoisdrinkin listalta. ”Tel Avivissa on vilkas yöelämä ja tarjonta kasvaa koko ajan, mutta vasta tämä cocktailbaari on sukeltanut kunnolla drinkkinörtteilyn saloihin.”

Koe Israelin ainutlaatuisuus – Käy Tel Avivissa, juhla- ja rantalomakaupungissa Välimeren rannalla. Se ei nuku koskaan Patikoi ympäri kiehtovaa Jerusalemia, jossa harjoitetaan kolmea maailmanuskontoa Kellu terveellisessä Kuolleessameressä Ui delfiinien kanssa ja snorklaa Punaisessa meressä Eilatin koralliriutoilla Seuraa Jeesuksen jalanjälkiä Pyhässä maassa Vaella Galilean ainutlaatuisessa luonnossa.

 

Lisätietoja: www.goisrael.fi

Comments Off on Tel Aviv-Jaffa – Maailmanluokan kulinaarinen matkakohde