Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
4
Nov '14

Matkailun edistämiskeskus: “On Finn Ice” – Angry Birds -hahmot suomalaisissa talvimaisemissa

Angry-Birds-Seasons-on-Finn-Ice-Myster-Update-640x447

Visit Finland ja Rovio tutustuttavat Angry Birds -hahmot suomalaisiin talvimaisemiin uudessa Angry Birds Seasons episodissa ”On Finn Ice”.

Peliepisodi ”On Finn Ice” tutustuttaa pelaajat Suomen luontoon, tapoihin ja kulttuuriin Angry Birdsin hengessä. Suomalaisuus myös kuuluu episodissa. Teemamusiikin sovituksen takana on suomalainen sello-rock bändi Apocalyptica.

Visit Finland pyrkii lisäämään Suomen tunnettuutta maailmalla ”On Finn Ice” –projektin myötä ja välittämään pelaajille kutsun tulla kokemaan Suomen uniikki talvi ilahduttavien Angry Birds -hahmojen kanssa.

Yhteistyö Rovion kanssa

Matkailukohteena Suomea markkinoiva Visit Finland tekee projektissa yhteistyötä Angry Birds™ -maailman luojan ja globaalin viihde- ja mediayhtiö Rovio Entertainmentin kanssa. Aasian markkinoihin voimakkaasti panostava Visit Finland painottaa myös yhteistyötä suomalaisen yritysmaailman kanssa.

”Visit Finland haluaa hankkeen myötä tuoda esille suomalaista peliteollisuutta osana matkailumarkkinointia ja tavoittaa uusia yleisöjä. Yhteistyö projektin toteutuksen ja sisältöjen suhteen sopii hyvin Visit Finlandin haastajabrändin olemukseen”, kertoo maakuva- ja markkinointijohtaja Mervi Holmén.

”Rovio on todellinen tarinankertoja, joka jatkuvasti etsii uusia ja innovatiivisia tapoja fanien ja brändin kohtaamiseen. Suomen maaginen talvi loi hyvän tarinan ja hyvät puitteet tähän. Tarinoiden sijoittaminen oikeisiin paikkoihin tuo lisäksi mielenkiintoisen lisän yhdistämällä digitaalisen ja fyysisen ympäristön luovalla tavalla”, kertoo projektin vastaava tuottaja, Edvard Groundstroem, Rovio Entertainmentista.

Angry Birds Seasons ”On Finn Ice” -peliepisodi ja yhteistyö Visit Finlandin kanssa julkistettiin Visit Finlandin ”Pure Finland” -kuluttajatapahtumassa Pekingissä 24.10. Peliepisodi on markkinoilla joulukuussa 2014.

 

Comments Off on Matkailun edistämiskeskus: “On Finn Ice” – Angry Birds -hahmot suomalaisissa talvimaisemissa