Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
4
Nov '14

Uudistuva Bomba tarjoaa kokonaisvaltaisia lomaelämyksiä – Joulun satua eletään 28.12.-10.1.2015

beaeab03068f17ad_800x800ar

Elämys- ja kylpylähotelli Bomba rakentaa nyt alueelleen kaikkia aisteja hemmottelevaa elämyskonseptia. Uudella konseptilla halutaan houkutella karjalaisen luonnon äärelle lisää suomalaisia lomailijoita mutta myös matkailijoita Keski-Euroopasta. Tulevana jouluna puhalletaan suomalaisuuden ja kalevalaisuuden teemat eloon Joulun Sadussa.

Joulun Satu muuttaa Bomballe

Aiemmin Kuhmossa toiminut Kalevala Spirit on löytänyt uuden kodin Bombalta. ”Valitsimme paikan, jossa luonto on komeimmillaan, elo rauhallista ja lumi puhdasta”, sanoo Kalevala Spiritin toimitusjohtaja Akke Virtanen. ”Paikallinen halu kehittää tarinasta yksi maailman parhaista jouluohjelmista on upea alku yhteistyölle”, Virtanen painottaa.

Ensimmäisenä Bomballa esitellään Joulun Satu, koko perheen elämysretki, joka kertoo joulun tarinan kalevalaisessa maisemassa useilla eri kielillä. Kahden tunnin retkellä korjataan pukin rekeä Seppä Ilmarisen kanssa, tontut häärivät mukana ja ilmassa on piparintuoksua. Jouluinen retki päättyy tietysti Joulupukin syliin.

a4e84db2c729a402_800x800ar

 

Bomban talo talvella

Bomballe rakennetaan kansainvälistä vetovoimaa

Jukolan Osuuskauppa rakentaa Break Sokos Hotel Bomballe vahvaa elämyksellistä konseptia, jolla tavoitellaan kotimaisten matkailijoiden lisäksi erityisesti keskieurooppalaisia asiakkaita.

”Ainutlaatuisen lomamaailman sanomaa viedään ensimmäisenä Saksan Leipzigiin, jossa suomalaiset joulutorit aukeavat kuukauden kuluttua”, sanoo Jukolan Osuuskaupan toimitusjohtaja Raija Rantanen.

”Historiallisesti arvokkaassa ympäristössä sijaitseva Bomba edustaa suomalaisuuden kotia ja alkujuuria. Haluamme tuottaa tänne Bomballe Pielisen Karjalan alueen muiden matkailutoimijoiden kanssa entistä kutsuvampia lomakokonaisuuksia”, kertoo hotellinjohtaja Sara Suvinen.

Matkailun tuotteistaminen Bomballa tähtää eri vuodenaikoihin sopiviin, suomalaisuuden juurista voimansa saaviin lomakokemuksiin. ”Kylpylähotelli Bomba Karjalaiskylineen haluaa tarjota kokonaisvaltaisia tunteita ja elämyksiä, jotka täällä kruunataan karjalaisella vieraanvaraisuudella”, Suvinen jatkaa.

Comments Off on Uudistuva Bomba tarjoaa kokonaisvaltaisia lomaelämyksiä – Joulun satua eletään 28.12.-10.1.2015