Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
23
Oct '14

Finnmatkat: Kanaria liikuttaa – vinkkejä aktiiviseen lomaan

464x296-Blue-Star-kampanja-Finnmatkat

Loma Kanarialla ei tarkoita vain löhöilyä rantatuolissa. Yhä useampi kaipaa lomalleen ohjelmaa. Tänä talvena Kanariansaarilla järjestetään useita erilaisia aktiivilomaviikkoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Tässä Finnmatkojen vinkit aktiiviseen Kanarian-lomaan:

55 plus -paketti täynnä seuraa ja ohjelmaa
Aamujumppaa, mielenkiintoisia retkiä, after beach -tapaamisia, yhteinen illallinen, tanssigaala… Yli 55-vuotiaille räätälöity ohjelmapaketti tarjoaa monenlaista mukavaa tekemistä ja seuraa Gran Canarian Bahia Felizissä tammikuun puolivälissä.
http://www.finnmatkat.fi/matkatarjoukset/plus55-viikko

Venytellen vetreäksi Wellness-lomalla
Kokonaisvaltaista hyvää oloa ohjatuilla jooga- ja syvävenyttelytunneilla lämpimällä rantahietikolla. Finnmatkojen Wellness-lomia on järjestetty vuodesta 2008 alkaen kaksi kertaa vuodessa mm. Thaimaassa, Tunisiassa, Portugalissa ja Teneriffalla. Seuraava Wellness-loma järjestetään Lanzarotella 16.1.-23.1.2015. Matka sopii liikunnasta kiinnostuneelle, aktiivista elämäntapaa harrastaville naisille tai miehille. Ohjaajana toimii suomalainen joogaopettaja ja kehonhallintalajien asiantuntija Fatima Witick.
Majoitus on Hotelli Club La Santassa, joka on noussut eurooppalaisten urheilijoiden keskuudessa kulttimaineeseen. Sporttihotellilla voi vapaasti harrastaa yli 30 lajia, osallistua ohjauksiin, kilpailuihin, tunneille ja tapahtumiin, käyttää varusteita – myös uusien lajien haasteisiin on helppo heittäytyä.
http://www.finnmatkat.fi/wellness-lomat
http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/espanja/lanzarote/la-santa/club-la-santa/?season=talvi-14-15

Äidit kuntoon Mamma Boot Camp® -treeniviikoilla
Äideille suunnatut Mamma Boot Camp® -treeniviikot järjestetään Gran Canarialla Bahia Felizin Blue Village -hotelleissa 12.–29.11.2014. Treeniviikot vetää itse liikuntaohjelman kehittäjä Olga Rönnberg. Viiden harjoituskerran lisäksi ohjelmassa on luentoja liikunnasta ja ravitsemuksesta.
http://www.finnmatkat.fi/lomamatkat/Aktiivilomat/Mamma-Boot-Camp/

Koko perhe liikkuu Blue Villageissa
Blue Village -perhehotelleissa on laaja valikoima liikunnallisia aktiviteetteja kaikenikäisille, kuten vesijumppaa, rantalentopalloa, uimakoulu lapsille ja kroolauskurssi aikuisille. Kaikki Blue Villageissa lomailevat voivat maksutta osallistua myös suosituille Les Mills -ryhmäliikuntatunneille, ja lapsillekin on omat BORN TO MOVE™ -ohjelmansa. Kanariansaarilla on yhteensä kuusi Blue Village -perhehotellia.
http://www.finnmatkat.fi/hotellit/blue-village/

Tema-matka luontoon ja kulttuuriin
Teman asiakkaista jo lähes puolet valitsee vaellus- tai pyörämatkan perinteisen kiertomatkan sijaan. Vieraaseen maahan tutustuminen pyöräillen tai omin jaloin tuo matkaan aivan uuden ulottuvuuden, kun paikallinen elämä ja ympäristö tulevat lähemmäs. Kanariansaarten Tema-ohjelmassa on tänä talvena tarjolla vaellus Teneriffalla ja La Gomeralla sekä kiertomatka Teneriffalla.
http://www.temamatkat.fi/Matkavalikoima/Eurooppa/Espanja/Vaellus-Teneriffalla-ja-La-Gomeralla1/
http://www.temamatkat.fi/Matkavalikoima/Eurooppa/Espanja/Moni-ilmeinen-Teneriffa/

Comments Off on Finnmatkat: Kanaria liikuttaa – vinkkejä aktiiviseen lomaan