Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
22
Oct '14

Jerusalemissa käytävä ainakin kerran elämässä

a0b5ffbdf9f1ee67_800x800ar

Suosittu verkkosivusto Huffington Post kokosi äskettäin listan 50 kohteesta, jotka jokaisen pitäisi kokea ainakin kerran elämässä . Jerusalem ylsi minube.net -matkailusivuston käyttäjien mielipiteisiin pohjautuvalla listalla sijalle 14.

Koko kaupunkia ja varsinkin vanhaakaupunkia pidettiin ”todellisena kulttuurien, keittiöiden ja uskontojen sulatusuunina, joka on tarjonnut puitteet monille historiallisille tapahtumille ja kodin useille menneiden vuosisatojen merkkihenkilöille”. Jerusalemin lisäksi listan kärjessä olivat muun muassa New York, Lontoo, Rooma, Kioto, Lalibela, Pariisi, Petra ja Marrakesh.

a9445255459b1636_800x800ar

 

bccea6444bff7708_800x800ar

http://www.huffingtonpost.com/minube/the-top-50-cities-to-see_b_5547308.html

Vain vähän aikaisemmin UK Telegraphissa oli julkaistu 25 kohdan lista matkoista, jotka jokaisen pitäisi tehdä ennen kuolemaansa . Yksi toimittaja Chris Mossin valitsemista kohteista oli Jerusalem ja luvattu maa. Muita suosituksia olivat muun muassa Etelänapa, villieläinten katselu Namibiassa, kävely Kiinan muurilla sekä Kioton temppeleihin ja puutarhoihin tutustuminen.

http://www.telegraph.co.uk/travel/

Comments Off on Jerusalemissa käytävä ainakin kerran elämässä