Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
15
Oct '14

Lapland Hotels ostaa Ylläs Saaga -hotellin Holiday Clubilta

lapland-hotel-saaga

Lapland Hotels ostaa Ylläs Saagan hotelli- ja ravintolaliiketoiminnat Holiday Club Resorts Oy:ltä. Ylläs Saaga siirtyy Lapland Hotelsin omistukseen 1.11.2014, jolloin myös hotellin nimi muuttuu Lapland Hotel Saagaksi. Hotellissa on nykyisellään 84 huonetta, neljä ravintolaa, kylpylä- ja hoito-osasto, kuntosali, kokoustiloja sekä 113 Chalet-huoneistoa välitysmyynnissä. Ylläs Saagan henkilökunta siirtyy Lapland Hotelsin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Vuonna 2003 avatun hotellin Holiday Club osti vuonna 2011 Paperiliitolta. Ylläs Saagan perustaminen käynnisti aikanaan hotellin ympärillä monipuolisen matkailukylän rakentamisen ja hotelli toimii edelleenkin alueelle nousseen lomakylän keskeisenä veturina.

”Saagan sijainti Ylläsjärven puolella, aivan rinteiden juuressa tuo merkittävän lisän Ylläksen tarjontaamme. Kylpylähotelli tukee myös vahvasti Äkäslompolon kylässä olevien kahden hotellimme toimintaa. Lisäksi Lapin matkailu ja Ylläs sen keskeisenä tekijänä ovat selkeällä kasvu-uralla edelleen. Nyt onkin oikea hetki vahvistaa ketjun toimintaedellytyksiä tulevaa kasvua silmällä pitäen”, toteaa Lapland Hotelsin hallituksen puheenjohtaja Pertti Yliniemi hankinnan perusteluiksi. ”Liikevaihtomme on myös kasvanut jo neljä perättäistä vuotta ja huolimatta alan ja koko Suomen vaikeasta taloudellisesta tilanteesta, myös viime kesänä päättyneellä tilikaudella ylsimme kasvuun”, Yliniemi jatkaa.

”Holiday Club keskittää investointejaan ja toimintaansa lomakohteisiin, joissa pystymme tarjoamaan asiakkaille koko tuotevalikoimamme mukaan lukien viikko-osakkeet ja Villas-huoneistot. Erityisesti olemme viime vuosina panostaneet suurimpiin lomakeskuksiimme Katinkultaan ja Saimaalle. Ylläksen alue on upea matkailukohde, Holiday Clubilla on jatkossakin Äkäslompolossa yli 70 lomahuoneistoa ja oma myyntitoimisto. Olemme iloisia, että Ylläs Saagan kehittäjäksi löydettiin Lapin matkailuyrittäjien joukosta paras mahdollinen”, Holiday Clubin toimitusjohtaja Vesa Tengman toteaa. Tehtyyn kauppaan sisältyy yhteistyösopimus Lapland Hotelsin ja Holiday Clubin välillä Ylläksen alueella.

Comments Off on Lapland Hotels ostaa Ylläs Saaga -hotellin Holiday Clubilta