Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
19
Sep '14

Kaakko135° matkailuneuvonta muuttaa asiakaspalvelupiste Ruoriin

Kotkan kaupungintalon kivijalassa toiminut Kaakko135° matkailuneuvonta on suljettuna 23.-24.9.2014 muuton vuoksi. Matkailuneuvonta palvelee asiakkaita torstaista 25.9.2014 alkaen uusin aukioloajoin klo 9-16 Asiakaspalvelupiste Ruorissa, entisen rahatoimiston tiloissa, osoitteessa Kirkkokatu 6. Asiakaspalvelupisteessä toimii tällä hetkellä myös kaupungin kassapalvelut, nuorisotoimen tilavaraukset ja avustushakemusten käsittely, neuvonta kaupungin palveluista sekä pysäköinninvalvonnan asiakaspalvelu.

Matkailuneuvonta palvelee niin matkailijoita kuin paikallisia jakamalla tietoa ja materiaalia sekä Kaakko135°matkailualueen, Pyhtään, Kotkan, Haminan, Virolahden ja Miehikkälän että muun Suomen matkailutarjonnasta. Matkailuneuvonnan muut yhteystiedot säilyvät ennallaan.

Comments Off on Kaakko135° matkailuneuvonta muuttaa asiakaspalvelupiste Ruoriin