Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
19
Dec '12

Finnmatkat: Rantahiekka lämmittää 50 000 suomalaisen jouluvarpaat

Joulun lämmintä tunnelmaa voi hakea myös rantalomakohteista. Aurinko lämmittää tänäkin jouluna 50 000 suomalaisen pyhienviettoa. Nopeimmat ovat varmistaneet lämmön jo ensi vuodenkin jouluunsa.

Joulua lähdetään viettämään rantalomakohteisiin, kun juhlasta halutaan nauttia rentoutuen – ilman stressiä ruuista, siivoamisesta ja koristelusta. Aika käytetään mieluummin kiireettömään yhdessäoloon.

Eniten suomalaisia Finnmatkojen kautta on joulunvietossa

1. Gran Canarialla (Kanariansaaret)
2. Teneriffalla (Kanariansaaret)
3. Phuketissa (Thaimaa)
4. Hurghadassa (Egypti)
5. Sharm el Sheikhissä (Egypti)

Tänä vuonna joulun arkipyhät mahdollistivat pitkänkin loman varaamisen. Sama koskee joulua 2013.

– Suosituimmat joululähdöt myytiin kesälomien aikaan loppuun. Olemme avanneet myyntiin jo joulun 2013, ja aikaiset varaajat pääsevät kuorimaan kermat päältä. Lentomatkustamisen edelläkävijät ovat varanneet loman Keniaan, jonne he lentävät upouudella Boeing 787 Dreamlinerilla, sanoo Finnmatkojen viestintäjohtaja Anu-Eveliina Mattila.

Oy Finnmatkat Ab on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 277 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua, maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel Plc:tä, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Comments Off on Finnmatkat: Rantahiekka lämmittää 50 000 suomalaisen jouluvarpaat