Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
19
Sep '14

:KATSO VIDEO: Maisema-konsepti vie katsojan matkalle kauneimpaan Suomeen

maisema_valokuvaaja_elias_markkula

Miktech Oy:n startup-valmennukseen osallistuvan OiOin kehittämä Maisema-konsepti on uusi vuorovaikutteinen kanava ja fyysinen tila, jossa katsoja itse vaikuttaa kokemukseen koskettamalla pintaa. OiOi ja Flatlight Creative House tuottivat Ylelle konseptiin pohjautuvan ratkaisun, joka vie katsojan matkalle Suomen maisemiin. Intensiivisen kokemuksen mahdollistaa yhtenäinen, koko seinän peittävä videokuvapinta, joka toimii kosketusnäyttönä.

OiOin ja Flatlight Creative Housen toteuttamassa ratkaisussa katsojalle avautuu pintaa koskettamalla Suomen kartta. Valitsemalla kartalta kohteen käyttäjälle avautuu ikkuna sen maisemaan. Maisemat ovat tarkoin valittuja kokonaisuuksia, jotka edustavat kauneinta Suomea. Audiovisuaalinen kokonaisuus luo katsojalle elämyksen läsnäolosta kyseisessä paikassa ja ajassa.

Maisema on OiOin kehittämä konsepti. Sen käyttöliittymä perustuu OiOin Pinta-menetelmään, jolla lähes mikä tahansa pinta voidaan muuttaa vuorovaikutteiseksi kustannustehokkaasti. Suomen maisemia esittelevä videosisältö on kehitetty yhteistyössä Flatlight Creative Housen kanssa. Flatlight Creative House luo videosisältöjä uudella tavalla sekä hyödyntää monimediallisuuden mahdollisuuksia tarinankerronnassa.

Maisema-konseptia voidaan soveltaa monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Hyödynnettävä sisältö voi olla muutakin videota, ja peräisin mistä tahansa kohteesta tai tapahtumasta. Maisema mahdollistaa matkustamisen maailman ympäri tai avaruuteen. Se pysäyttää ohikulkijan interaktiiviseen hetkeen ja tarinaan. Maisema soveltuu erinomaisesti messuille, teemapuistoihin, lentokentille, tapahtumiin ja opetuskäyttöön kustannustehokkaana ja näyttävänä tilaratkaisuna. Maisema on saatavana vuokrattuna tai omaksi kiinteänä ja siirrettävänä asennuksena.

OiOi on mukana innovaatio- ja teknologiakeskus Miktech Oy:n startup-intensiivivalmennuksessa. Startup-yrityksiä sparrataan valmennuksessa mm. liiketoiminnan suunnittelussa, rahoitustarpeiden ratkaisemisessa ja tuote- ja palvelukonseptien kehittämisessä.

Comments Off on :KATSO VIDEO: Maisema-konsepti vie katsojan matkalle kauneimpaan Suomeen