Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
17
Sep '14

:KATSO VIDEO: APOLLOMATKAT: Uutuus! Talven Training & Health -hotellit Phuketissa ja Kanarialla

stxh6waoyalu7qzo70fb

Apollomatkat vastaa kasvavaan kysyntään liikkua lomalla ja lisää tuotevalikoimaansa talvelle 2014Training & Health -hotellit, joissa liikunta on osa lomaa.

– Iso osa suomalaisista haluaa pitää huolta terveydestään lomalla. Monille treenaus on syy lomailla, lähtökohta matkakohteen ja hotellin valinnassa. Niinpä hotelleja on nyt myynnissä enemmän myös Suomessa, kertoo maajohtaja Eva Torra.

Apollomatkojen Training & Health -hotelleissa on hyvät puitteet liikuntaan. Niissä on hyvät kuntosalit ja ohjatut ryhmäliikuntatunnit, ammattimaiset ohjaajat ja spa. Hotelleissa on myös usein muita liikuntavaihtoehtoja aktiiviseen loman viettoon, esimerkiksi golfia, tennistä, pyöräilyä ja sukellusta.

Kaakkois-Aasian suurin urheilupainotteinen hotelli Phuketissa

Thanyapura Sport Hotel Phuketissa on Kaakkois-Aasian suurin urheilupainotteinen hotelli. Hotellissa on olympiamittainen allas ja muut maailmanluokan urheilumahdollisuudet. Lisäksi hotellin asiakkaana voi osallistua useille erilaisille tunneille kuten pilates-, zumba- tai cardiotennistunnille. Hotelli houkuttelee sekä ammattiurheilijoita että harrastajia, jotka haluavat viettää liikunnallisen aktiiviloman.

Aktiivisen liikkujan Fuerteventura

Training & Health -hotelleista suurin on Playitas Resort Fuerteventuralla, joka on ainutlaatuinen lomakeidas sporttiseen lomaviettoon. Loman hintaan kuuluu useita liikuntatunteja. Playitaksessa voi majoittua villaan, huoneistohotelliin tai hotelliin. Kuonin omistama Playitas-liikuntakeidas on mm. Ruotsin Olympiakomitean talviharjoittelupaikka.

Oasis Papagayo Sport & Family on mukava hotelli koko perheen sporttiseen lomailuun. Hotellissa on täysimittainen uima-allas, pyöränvuokrausta, ohjattuja tunteja lisämaksusta ja se sijaitsee lähellä parhaita surffaus- ja kiterantoja.

Maspalomakseen sporttilomalle

Sheraton Salobre Golf Resort & Spa on golfaajien suosiossa. Hotellilla on oma 18-reikäinen golfkenttä (lisämaksusta) ja golfkauppa. Hotelli tarjoaa kuntosalin, ryhmäliikuntatunteja ja span sekä ilmaisen kuljetuksen Maspalomaksen hiekkadyyneille hotellin Beach Houseen (10 minuutin bussimatka).

Comments Off on :KATSO VIDEO: APOLLOMATKAT: Uutuus! Talven Training & Health -hotellit Phuketissa ja Kanarialla