Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
16
Sep '14

Apollomatkat tukee lastensuojelua matkailussa

Apollomatkat tukee lastensuojelua matkailussa olemalla mukana www.liianpahaaollakseentotta.fi -sivuston lanseerauksessa. Kampanjaa tukevat useat matkanjärjestäjät Suomessa.

– Pohjoismaisesti Apollo on jo vuosia tukenut lastensuojelua kohdemaissa. On hienoa, että Reilun matkailun yhdistys ja Lasten perusoikeudet ry lisäävät viestintää siitä miten voi toimia, jos epäilee lapsiin kohdistuvaa väärinkäyttöä, sanoo Eva Torra.

Kuonin yhteiskuntavastuun yksi pääalueita ovat ihmisoikeudet matkailun kohdemaissa. Kuoni Nordic/Apollo tekee yhteistyö lasten suojeluun erikoistuneiden yhteistyötahojen kanssa. Pääyhteistyökumppanit ovat olleet jo vuosia SOS Barnbyar (SOS Lapsikylät), jonka kanssa tuetaan lapsikylää Thaimaassa sekä ECPAT.

Vuodesta 2001 Kuoni Nordic/Apollo on toiminut yhteistyössä ECPAT-järjestön kanssa (End Child Prostitution, Child Pornography and Trafficking in Children for Sexual Purposes) allekirjottamalla ns. The Code -säännöstön (www.thecode.org).

Kuoni Nordic/Apollon yhteiskuntavastuusta voi lukea lisää osoitteessa www.battreresa.se taihttp://www.apollomatkat.fi/apollosta/yhteiskuntavastuu.

Lisää: www.liianpahaaollakseentotta.fi 

Comments Off on Apollomatkat tukee lastensuojelua matkailussa