Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
2
Sep '14

Rantapallo: Äkkilähdöt Pohjois-Suomesta juuri nyt poikkeuksellisen halpoja – kuluttaja hyötyy hintakilpailusta

antalya-turkki-rantapallo-kim-green

Antalya, Turkki. Kuva: Rantapallo.fi/Kim Green

Syyskuussa kannattaa matkustaa

Äkkilähtökauppa käy kuumana, kun matkatoimistot kilpailevat syyskuun lomailijoista. Erityisesti Turkkiin, Kreikkaan ja Kroatiaan pääsee pikkurahalla. Juuri nyt on käsillä koko loppuvuoden edullisin matkustuskausi.

Hurjin tarjous viikon rantalomasta suoraan Oulusta lentoineen ja hotelleineen on tällä hetkellä vain 95 euroa. Myös Rovaniemen hinnat ovat harvinaisen matalalla. Suoran lähdön etelän aurinkoon saa Rovaniemeltä edullisimmillaan 229 eurolla.

Kyseessä on äkkilähtöjen normaali kausivaihtelu, mutta tänä vuonna tilanteessa on poikkeuksellista paitsi hintojen mataluus, myös se, että tarjolla on erittäin paljon suoria lähtöjä muualtakin kuin Helsingistä.

– Erityisesti Pohjois-Suomessa hyödytään viime hetken lähtöjen runsaasta tarjonnasta. Turkin edullisten hintojen lisäksi suoraan Oulusta Kroatian rantakohteisiin pääsee nyt 160 – 190 eurolla ja Kreikan saariston hinnat alkavat 195 eurosta, kertoo äkkilähtöjä vertailevan Rantapallo.fi-sivuston päätoimittaja Riikka Krenn.

rantapallo-akkilahdot-020914

Rantapallon äkkilähdöt Oulusta 2.9.2014

Välimeren kesä jatkuu vielä pitkään

Vaikka suomalaisista suurin osa on jo palannut arkirytmiin, jatkuu Välimeren matkailukausi vielä pitkälle syksyyn. Ruuhkaisin turistikausi on kuitenkin jo hiljenemässä ja rannoilla ja hotelleissa alkaa olla paremmin tilaa.

– Tyypillinen kausivaihtelu näkyy myös hinnoissa. Matkatoimistojen välisen kilpailutilanteen lisäksi tämä on yksi syy hintojen laskuun, kertoo Krenn.

Syyskuu on sään puolesta erinomainen aika matkustaa Turkkiin, Kreikkaan tai Kroatiaan. Lämpötilat ovat edelleen kesäisen lempeitä, mutta pahimmat helteet ovat tässä vaiheessa yleensä jo takana.

– Syyslomien lähestyessä hinnat tulevat nousemaan merkittävästi, joten mikäli oman loman ajankohta ei ole koululaisten aikatauluista kiinni, suosittelen ehdottomasti hyödyntämään tätä hintanotkahdusta ja lähtemään aurinkotankkaukselle jo syyskuun puolella, vinkkaa Krenn.

Esimerkkihintoja viikon lomamatkalle Rantapallon äkkilähtöhausta*

OULU:

Lähtö 4.9.2014 Antalya, Turkki (Tjäreborg) alk. 95 €
Lähtö 3.9.2014 Zadar, Kroatia (Scandjet) alk. 160 €
Lähtö 3.9.2014 Primosten, Kroatia (Scandjet) alk. 162 €
Lähtö 5.9.2014 Kreeta, Kreikka (Apollomatkat) alk. 195 €
Läntö 6.9.2014 Alanya, Turkki (Detur) alk. 199 €

ROVANIEMI:

Lähtö 7.9.2014 Turkin Riviera, Turkki (Nazar) alk. 229 €
Lähtö 7.9.2014 Antalya, Turkki (Finnmatkat) alk. 255 €
Lähtö 7.9.2014 Side, Turkki (Nazar) alk. 259 €

* Esimerkit ovat viikon matkoja sisältäen lennot ja majoituksen hotelliluokkaa määrittelemättä. Listalla mainittujen matkojen lähtöpaikka on Oulu tai Rovaniemi. Äkkilähtöjen paikkatilanne päivittyy hakujärjestelmään 10 minuutin välein, tilanne 2.9.2014 klo 11.30. Ajankohtaiset äkkilähtötarjoukset löytyvät Rantapallon äkkilähtöhaun avulla osoitteesta http://www.rantapallo.fi/akkilahdot/.

Comments Off on Rantapallo: Äkkilähdöt Pohjois-Suomesta juuri nyt poikkeuksellisen halpoja – kuluttaja hyötyy hintakilpailusta