kulamovgabeiz33qw0pb

Scandic rakentaa yhden Länsi-Norjan suurimmista kokoushotelleista Bergenin Fleslandin lentokentälle. Tämä vahvistaa entisestään Scandicin positiota Pohjoismaiden suurimpana hotelliketjuna.

Aiemmin tänä vuonna tapahtuneen Rica Hotels yritysoston myötä Scandicilla on noin 230 hotellia kahdeksassa maassa. Scandic avasi juuri kaksi uutta hotellia Norjassa – Scandic Örnen ja Scandic Stavanger City – ja kolmas Scandic Flesland Airport – avataan 2017.

”Olemme tänään Pohjoismaiden suurin hotelliketju ja haluamme tarjota asiakkaillemme laajenevan valikoiman hotelleja ja paikkakuntia. Uusien isojen hotellien avaaminen kaikkein kiinnostavimmissa kohteissa on osa kasvustrategiaamme. Scandic Flesland Airport on hyvä esimerkki siitä, miten  vahvistamme hotelliportfoliotamme Norjan markkinoilla” sanoo Frank Fiskers, Scandicin konsernijohtaja.

Bergenissä on tarvetta uusiin ja tehokkaisiin kokous- ja konferenssitiloihin. Scandic Flesland Airport vastaa tähän tarpeeseen. Hotelliin tulee yli 25 kokoustilaa, joista suurin on 1000 neliötä, jopa 800 hengen tapahtumiin. Hotellin sijainti on erinomainen, ollessaan aivan uuden lentoterminaalin sekä Business Centerin läheisyydessä.

“Uuden lentoterminaalin myötä Fleslandista tulee yhä tärkeämpi solmukohta Norjassa ja siksi oikea
paikka näin isolle hotellihankkeelle. Sijainti terminaalin ja uuden juna-aseman läheisyydessä muodostaa täydellisen kokonaisuuden uusille, isoille ja tehokkaille kokoustiloille, joita on kaivattu Bergeniin”, toteaa Svein Arild Steen-Mevold, toimitusjohtaja, Scandic Norja.

Laajan kokoustarjonnan lisäksi Scandic Flesland Airport –hotelliin tulee ravintola, baari sekä
kuntohuone. Asiakkaille tarjotaan myös erilaisia palveluja kuten esimerkiksi uloskirjautuminen netissä, mikä on ollut käytössä Scandic hotelleissa jos syksystä alkaen. Scandic Flesland –hotelliin luodaan mielenkiintoinen sisustuskonsepti ja itse rakennus tulee olemaan ympäristöystävällinen geoenergian ja aurinkopaneeleiden avulla.

Scandic Flesland Airport

· Bergenin lentokenttäterminaalin vieressä

· Pinta-ala 23 650 m2

· 300 huonetta ja sviittiä, ravintola, baari ja kuntohuone

· Yli 25 kokoustilaa – suurin 1 000 m2 noin 800 henkilölle, lisäksi myös 500 m2 näyttelyhalli

· Kiinteistönomistaja BGO Construction AS, West Coast Investin täysin omistama tytäryhtiö

· Avautuu huhtikuussa 2017