Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
30
Nov '12

ebookers: Rantakartta on Ebookersin lomahaun uusin tulokas

Ebookers tuo tänään markkinoille uusimman työkalunsa parhaiden rantalomien löytämiseksi. Rantakartta osoittaa selkeästi halvimman aurinkolomaviikon ajankohdan ja paikan. Reittilento ja hotelli sisältyvät hintaan.

Rantakartta sisältää Ebookersin 25 suosituinta aurinkolomakohdetta ja se näyttää pakettimatkat lähimmän 10 viikon aikana. Kartta sisältää kohteita tutusta ja turvallisesta Mallorcasta aina Honoluluun, surffaajien paratiisiin.

Suunnittelutyökalussa matkailija asettaa toivomuksensa koskien lähtöpaikkaa, matkustuspäivää, hintaa ja lentoaikaa. Tämän jälkeen rantakartta esittää eri matkavaihtoehdot selkeästi ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Myös halpalentoyhtiöt ovat haussa mukana.

– Haluamme auttaa matkailijoitamme vertailemaan hintoja ja matkakohteita. Tavallisesti hakukoneessa lähtökohtana on se, että matkailija on jo etukätee päättänyt matkakohteesta, mutta usein hinta, lentoaika ja hotelli voivat olla tärkeämpiä tekijöitä kuin itse matkakohde, kertoo ebookersin Pohjoismaiden markkinointijohtaja Björn Alvarsson.

Aurinkolomaviikkojen kasvaneen kysynnän voi huomata selvästi varaustilastoissa: aurinkolomamatkat ovat lisääntyneet lähes 70%:lla tänä vuonna.

– Koska sateiset kesät ja kylmät talvet lisäävät rantalomien kysyntää, tämä on oiva ajankohta lanseerata uusi työkalu, sanoo Björn Alvarsson.

Rantakartta on uusin lisäys Ebookersin älykkäisiin Hintahaitari– ja Hintakartta-toimintoihin, joiden avulla matkailija voi löytää ja varata halpoja matkoja.

Tutustu Rantakarttaan: http://experience.ebookers.fi/beach-map/

Oy Ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin suomalainen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internet-sivuston lisäksi puhelinpalvelussa. Ebookersin Suomen toimistossa on 30 työntekijää.

Ebookers kuuluu maailman johtavaan matkailukonserniin nimeltä Orbitz Worldwide, joka on listattu New Yorkin pörssissä (NYSE: OWW).

Comments Off on ebookers: Rantakartta on Ebookersin lomahaun uusin tulokas