Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
4
Mar '14

Strömma-ryhmästä Gray Linen pohjoismaiden partneri

Strömma-ryhmä on liittynyt jäseneksi maailman suurimpaan kiertoajeluja järjestävän Gray Line -yrityksen verkostoon. Kumppanuuden myötä Strömma on saanut lisenssin toimia kaikissa pohjoismaissa. Käytännössä jäsenyys tarkoittaa sitä, että Strömma-ryhmän kiertoajelut ja elämykset Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa ovat varattavissa Gray Linen kautta ympäri maailmaa. Jäsenyyden myötä Strömma-ryhmän tarjonta on saatavilla myös maailman suurimpien matkailualan verkkokauppojen kautta kuten Expedia.com ja Orbitz.com -sivustoilta. Gray Line tuotemerkki “the Blue Diamond” tulee pian koristamaan kaikkia Strömma-ryhmän laivoja ja linja-autoja yhdessä jo käytössä olevien tavaramerkkien kanssa. Gray Line on kansainvälisesti tunnustettu verkosto, joka perustettiin yli 100 sitten. Gray Line tarjoaa tänä päivänä tuhansia elämyksiä kuten kiertoajeluja, kuljetuksia, päiväretkiä ja nähtävyyksiä yli 700 kohteessa ympäri maailmaa. Verkostoista on tähän asti puuttunut pohjoismainen yhteistyökumppani. Lisätietoja Gray Line -verkostosta www.grayline.com.

– Strömma on Gray Line jäsenyyden myötä ensimmäinen alan pohjoismainen toimija, joka tarjoaa maailmanlaajuisen mahdollisuuden varata kiertoajeluja ja muita aktiviteetteja verkon välityksellä ilman raskasta hallintoa. Tätä on odotettu kauan ja nyt meillä on erinomainen kanava lisätä Helsingissä tarjoamiemme palveluiden näkyvyyttä ja kysyntää kansainvälisillä markkinoilla, toteaa Strömma Finlandin toimitusjohtaja Peter Kåla.

Strömma-ryhmä on kehittänyt omaa verkkokauppaansa jo vuosien ajan ja yhä suurempi osa kaupankäynnistä on siirtynyt verkkoon. Gray Line -yhteistyön myötä Strömma tavoittaa tulevaisuudessa yhä laajemman kohderyhmän.

 

Strömma Finland Oy Ab tuottaa tekemistä, elämyksiä ja viihdettä vapaa-aikaan, tapahtumiin ja kokouksiin Helsingissä. Kiertoajelut busseilla ja laivoilla sekä charter-kuljetukset maalla ja merellä ovat matkailijoiden suosikkeja. Strömma Finland tarjoaa myös ammattitaitoista opastusta usealla eri kielellä. Helsinki Card -kaupunkikortti avaa ovet Helsingin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja Helsinki This Week -kaupunkiopas tarjoaa ajankohtaista tietoa matkailijoille ja pääkaupunkiseudun asukkaille.

Comments Off on Strömma-ryhmästä Gray Linen pohjoismaiden partneri