Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
21
Feb '14

Hotelli Cumulus Jyväskylässä alkavat mittavat uudistukset

hotelli+cumulus+respa+vastaanotto+reception+Hämeenpuisto+aula

Jyväskylän Cumuluksen vastaanotto tulee näyttämään suunnilleen samalta kuin Cumulus Hämeenpuiston aula Tampereella.

Jyväskylän Cumulus-hotellissa aloitetaan maaliskuussa mittavat uudistustyöt. Vuoden 2015 loppuun mennessä valmistuva saneeraus kattaa kaikki hotellin 202 huonetta kylpyhuoneineen sekä aamiaisravintolan ja vastaanoton. Samalla uudistetaan myös hotellin ravintolatarjonta. Investoinnin kokonaisarvo on noin 6 miljoonaa euroa.

Tänä vuonna 40-vuotistaivaltaan juhlivan Cumulus-hotelliketjun vuonna 2012 aloitettua uudistusohjelmaa jatkaa Hotelli Cumulus Jyväskylä. Maaliskuussa aloitettavan perusparannuksen yhteydessä hotellin kaikki huoneet päivitetään vastaamaan tämän päivän asiakkaan tarpeita ja odotuksia. Huoneisiin lisätään muun muassa huonekohtainen jäähdytys.

”Jyväskylän Cumulus-hotellin uudistus on merkittävä investointi, joka tulee vaikuttamaan koko alueen hotellitarjontaan”, kertoo Restelin Keski-Suomen hotellialueesta vastaava aluejohtaja Juha Tiainen. ”Saneerauksen myötä pystymme entistä paremmin ja laajemmin vastaamaan sekä markkinoiden että asiakkaiden odotuksiin ja tarpeisiin tarjoamalla heille uusia laadukkaita palveluja uudistetuissa puitteissa”, jatkaa Tiainen.

Cumulus-hotelliketjun palvelukokonaisuutta kehitetään entisestään vuoden 2014 aikana, minkä lisäksi ketjun ilmettä päivitetään ajan hengen mukaiseksi.

”Jyväskylä on merkittävä kohdekaupunki Cumulus-hotellien verkostossa”, kertoo Cumulus-hotellien Brand Manager Samuli Heiskala. ”Jyväskylän Cumulus-hotellin ilme ja palvelukonsepti tulevat muutoksen myötä vastaamaan hotelliketjun uutta brändikonseptia”, jatkaa Heiskala.

Ympäristöystävällisyyttä painotetaan entistä enemmän myös palveluissa. Kaikissa Cumulus-hotellien saneerauksissa tullaan huomioimaan muun muassa Joutsenmerkin kriteerit.

www.cumulus.fi, www.restel.fi

Comments Off on Hotelli Cumulus Jyväskylässä alkavat mittavat uudistukset