Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
27
Nov '12

Mistä löytyy Vuoden Retkikohde 2013?

Vuoden Retkikohde 2013 -kilpailu käynnistyy ehdokasasettelulla. Tämän vuoden kilpailun teemana ovat monitoimikohteet. Ehdotuksia Suomen parhaaksi retkikohteeksi voi jättää kuka tahansa retkeilystä ja ulkoilusta kiinnostunut osoitteessa www.goexpo.fi.

Ehdolle voi asettaa minkä tahansa luontoretkeilykohteen, jossa voi harrastaa minä vuodenaikana hyvänsä vähintään kahta retkeilymuotoa, eli esimerkiksi hiihtää, lumikenkäillä, luistella, meloa, pyöräillä, patikoida, ratsastaa tai kulkea vaikkapa koiravaljakolla.

Yksi henkilö voi ehdottaa kilpailuun useampaakin retkikohdetta. Ehdokasasettelu päättyy keskiviikkona 18.12.2012.

Retkeilyalan ammattilaisista koostuva raati valitsee ehdokkaiden joukosta 10 finalistia. Voittaja valitaan yleisöäänestyksessä netissä, ja voittajakohde palkitaan Suomen Messusäätiön myöntämällä 5000 euron stipendillä ja osastolla ensi kevään Retki -messuille.

Palkinto jaetaan jo yhdeksännen kerran. Viime vuoden teema oli perheretkeily ja tittelin voitti Repoveden kansallispuisto.

Comments Off on Mistä löytyy Vuoden Retkikohde 2013?