Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
10
Feb '14

20 budjettimatkaa Aasiassa

tfjew0fhnk3wc9letmui

Seikkailumatkalla enemmän vähemmällä

KILROYn eripituisia ja sisältöisiä seikkailumatkoja löytyy jopa 1 000. Niistä noin 350 on Aasiassa, joten valikoimaa riittää kaikille. Ryhmämatkojen hyöty tulee esiin itse matkalla. Tiukka aikataulu on pakattu täyteen kohteita, historiaa ja hauskanpitoa. Tällaista kokonaisuutta on hankala koota omatoimisesti. Sinun ei siis tarvitse kuin nauttia matkasta ja kohteesta – annat vain oppaan hoitaa kaiken muun puolestasi.

Nämä seikkailumatkat toteutetaan aina pienissä kansainvälisissä ryhmissä. Pääset upeiden kokemusten ja paikallisen kulttuuriannoksen lisäksi kuulemaan upeita reissutarinoita ympäri maailmaa. Mikä olisikaan parempaa kuin reissata samanhenkisessä porukassa?

Reppureissaajan budjetille sopivia seikkailumatkoja Aasiassa

Uupuunko matkastasi Aasiaan muutama päivä, mutta haluaisit silti ”raapaista pintaa syvemmältä”. KILROYn 20 suosituinta reppureissaajan budjetille sopivaa seikkailumatkaa ympäri Aasiaa löydät KILROYn sivuilta. Kaikki ovat hinnaltaan alle 1 000 euroa ja kestävät vähintään seitsemän päivää. Seikkailumatkojen hinnat sisältävät majoitukset ja osan kuljetuksista paikanpäällä.

Comments Off on 20 budjettimatkaa Aasiassa