Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
3
Feb '14

Vastaus asiakkaiden toiveisiin: Tjäreborg aloittaa Välimeren ja Karibian risteilyt

jnzj8pts12iqopyy2oqp

Tuoreen asiakastutkimuksen (11 306 vastaajaa) mukaan joka kolmas lomamatkailija on kiinnostunut tai erittäin kiinnostunut risteilyistä Karibialla tai Välimerellä. Tjäreborgin joulukuussa 2013 teettämän tutkimuksen tuloksista ilmenee selvästi, että rantalomien ja kaupunkilomien jälkeen suosituimpia lomatyyppejä ovat Välimeren ja Karibian risteilyt.

Kohdatakseen risteilyjen kasvavan kysynnän aloittaa Tjäreborg yhteistyön Royal Caribbean Cruises’in sekä sen tytärvarustamoiden, Azamara Club Cruises’in ja Celebrity Cruises’in kanssa. Risteilymatkojen myynti alkaa maanantaina 3.2.2014 ja jo tulevana kesänä Tjäreborg tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia risteilyjä sekä Välimerellä että Karibialla. Tarjolla on risteilyjä pienemmillä intiimeillä risteilyaluksilla sekä maailman suurimpiin kuuluvilla loistoristeilijöillä.

Tjäreborg tarjoaa erittäin laajan risteilyvalikoiman. Risteilyreitit suuntautuvat niin Välimeren historiallisiin kohteisiin kuin Karibian kiehtoville paratiisisaarille. Kaikki risteilyt ovat varattavissa yhdistelmäpaketteina lentojen sekä mahdollisten hotelliyöpymisten kanssa. Tjäreborgilta ostettuihin risteilyihin kuuluu aina täysihoito laivalla sekä monet laivan tarjoamista aktiviteeteista.

– Risteily on paras lomavaihtoehto silloin kun haluaa nähdä ja kokea mahdollisimman paljon. Risteilylomat ovat kasvava markkina-alue Suomessa ja haluamme olla mukana näillä markkinoilla. Yhteistyö Royal Caribbean Cruises -varustamon kanssa mahdollistaa tämän, ja tuntuu erityisen mukavalta, kun pystymme nyt tarjoamaan tämän suositun tuotteen asiakkaillemme, sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

– Olemme iloisia, että Tjäreborg satsaa risteilyihin ja yhteistyöhön kanssamme. Royal Caribbean Cruises on jo ennestään risteilyjen markkinajohtaja Pohjoismaissa, ja yhteistyö Tjäreborgin kanssa tuo risteilyt jälleen uusien asiakasryhmien saataville. Tätä kautta risteilymarkkina kasvaa entistäkin nopeammin tulevina vuosina, kommentoi Royal Caribbeanin Pohjoismaiden myyntijohtaja Ken Kristensen.

Tjäreborgin valikoimassa on 4 – 12 yön pituisia risteilyjä. Useimmat risteilyt ovat kuitenkin viikon mittaisia. Tarjolla on 20 erilaista reittiä ja 12 korkeatasoista laivaa pienemmistä cruisereista aina suuriin loistoristeilijöihin.

Hintaesimerkkejä
1. Risteily läntisellä Välimerellä, 7 yötä, Liberty of the Seas –risteilyaluksella. Lähtö Barcelonasta. Alkaen hinta 980 eur, sisältäen lennot Helsinki-Barcelona-Helsinki.

2. Risteily läntisellä Karibialla, 7 yötä, Allure of the Seas –risteilyaluksella. Lähtö Floridasta, Fort Lauderdalesta. Alkaen hinta 1600 eur, sisältäen lennot Helsinki-Fort Lauderdale-Helsinki sekä 3 yön hotellimajoituksen Fort Lauderdalessa.

www.tjareborg.fi

Comments Off on Vastaus asiakkaiden toiveisiin: Tjäreborg aloittaa Välimeren ja Karibian risteilyt