Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
17
Jan '14

Juhlavuottaan viettävä Cumulus jatkaa palvelukonseptinsa uudistamista vuonna 2014

Cumulus hotellit - Google-haku - Google Chrome_2014-01-17_14-37-08

Cumulus-hotelliketju täyttää 40 vuotta

Cumulus-hotelliketju juhlii tänä vuonna 40-vuotistaivaltaan. Vuoden 2014 aikana jatketaan investointeja ketjun hotellien uudistuksiin. Myös palvelukokonaisuutta ja ketjun ilmettä tullaan uudistamaan juhlavuoden aikana.

Työ- ja vapaa-ajan matkustajia 40 vuotta palvellut Cumulus jatkaa jo aloitettuja konseptiuudistuksia tulevan vuoden aikana. Hotelliketjun palvelukokonaisuutta tullaan kehittämään entisestään, minkä lisäksi yritysilme päivitetään ajan hengen mukaiseksi. Kaupunkien keskeisillä paikoilla sijaitsevat hotellit ympäri Suomen tulevat jatkossa tarjoamaan yhä monipuolisemmin erilaisia majoitus- ja kokousratkaisuja sekä ravintolapalveluita.

Hotellikohtaiset parannustyöt jatkuvat valikoiduissa kohteissa myös vuonna 2014. Viime vuosien aikana uudistuksen ovat kokeneet jo lukuisat ketjun hotellit kuten Cumulus Turku, Cumulus Pori, Cumulus Seinäjoki, Cumulus Lahti ja Cumulus Kuopio. Lisäkapasiteetista ja uusituista tiloista on päästy nauttimaan myös Cumulus Kaisaniemessä Helsingissä ja Tampereen Cumulus-hotellissa.

Uudistuksissa painotetaan entistä enemmän myös palveluiden ympäristöystävällisyyttä. Cumulus Hakaniemelle myönnettiin vuonna 2013 Cumulus-ketjun ensimmäinen Joutsenmerkki. Joutsenmerkin kriteerit tullaan huomioimaan jatkossa kaikissa Cumulus-hotellien saneerauksissa.

www.cumulus.fiwww.restel.fi

Cumulus-hotelliketju on kotimainen vuonna 1974 perustettu ketju, johon kuuluu 26 hotellia ympäri Suomea. Cumulus-hotellit sijaitsevat kaupunkiensa keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Cumulus-hotelleissa panostetaan viihtyisyyteen ja mukavaan yöpymiseen.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2012 oli 392 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu, Wanha Mestari -ketju, Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s sekä Burger King -ravintolat.

 

Comments Off on Juhlavuottaan viettävä Cumulus jatkaa palvelukonseptinsa uudistamista vuonna 2014