Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
16
Jan '14

HOLIDAY INN HELSINKI – MESSUKESKUS ON VIRALLINEN LINNANMÄKI-HOTELLI

holiday_inn_core_logo__2011-800x600

Holiday Inn Helsinki – Messukeskus ja Linnanmäen huvipuisto ovat sopineet yhteistyöstä, joka tuo Pasilassa sijaitsevalle hotellille ainutlaatuisen aseman Linnanmäki-hotellina.

Yhteistyön kautta Linnanmäen lipputuotteet voi ostaa suoraan hotellista, jolloin elämys alkaa huvipuistossa välittömästi sisääntulon jälkeen ilman jonotusta. Yhteistyö näkyy asiakkaille myös hotellin sisääntuloaulassa, jonne Linnamäki teemoittaa lapsiystävällisen Linnanmäki-pisteen ja kesän lomakaudella laajemman lasten leikkipaikan.

”Olemme todella innostuneita yhteistyöstä Linnanmäen kanssa. Virallisena Linnanmäki-hotellina vahvistamme palveluvalikoimaamme etenkin kesäkaudella, jolloin näemme mm. Linnanmäen oman maskotin Rolle Pellen riemastuttamassa aamupalalla lapsia.” kertoo hotellinjohtaja Patrick Mitzner. ”Hotellin ja Linnanmäen välillä liikennöi kesäkaudella oma Linnanmäki-bussi. Asiakkaille tarjotaan näin helppo ja vaivaton tapa liikkua huvipuiston ja hotellin välillä. Hotelliimme on mainio junayhteys Pasilan aseman kautta ja omalla autolla liikkuvalle löytyy varmasti ongelmaton autopaikoitus.” jatkaa Mitzner.

”Yhteistyö Linnanmäen kanssa vahvistaa Holiday Inn –brandin paikallisuutta ja tuo lapsiperheille suunnattuun kansainväliseen tuotemaailmaamme mainion suomalaisen lisämausteen.” toteaa Holiday Inn –ketjun Brand Manager Timo Vehmas. ”Eri paikkakunnilta saapuville lapsiperheille tarjoutuu yhteistyön kautta mahdollisimman joustava tapa nauttia Suomen suosituimmasta huvipuistosta.” jatkaa Vehmas.

himessukeskus

Holiday Inn –hotellien kansainvälinen perhe-etu, Kids Eat Free, tarjoaa majoittuvan perheen alle 13-vuotiaille ruokailun hotellissa maksutta. Linnanmäki-yhteistyön kautta, etu tarjotaan käytettäväksi myös huvipuistossa ravintola Caruzellossa, jolloin perheiden on helppo nauttia elämyspäivästä, ilman huolta syömisestä. Myös Linnanmäen kanta-asiakkaille Hupiklubilaisille on yhteistyön myötä tiedossa varteenotettavia etuja.

Comments Off on HOLIDAY INN HELSINKI – MESSUKESKUS ON VIRALLINEN LINNANMÄKI-HOTELLI