Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
14
Jan '14

Apollomatkat Matka2014 -messuilla – uutuutena messuilla Matkahuutokauppa

cu8h3cxxevkoepoodu2n

Apollomatkat on mukana matkamessuilla Helsingissä 16. – 19.1.2014. Apollomatkojen Messuosastolla 6d99 voi varata matkoja, tavata Apollomatkojen asiantuntevia myyjiä ja oppaita ja voittaa lahjakortteja osallistumalla kilpailuun. Lahjakortteja voi myös voittaa Iskelmän messukarkulaista etsimällä. Uudella Sun&Sea -alueella voi inspiroitua karibialaisesta Steel pan -musiikista.

Messuilla matkan varanneille on luvassa varausetuja.

Uutuutena messuilla on Matkahuutokauppa, joka järjestetään kahdesti jokaisena messupäivänä. Matkahuutokaupan kohteet ovat nähtävissä osoitteessa: http://matkahuutokauppa.fi/f/ Osallistumalla arvontaan netissä voi voittaa 1000€ Apollomatkojen lahjakortin.

Apollomatkojen ja Universal Musicin yhteistyön kautta messuilla vierailee su 19.1. klo 14-15 Elämyslavalla supertähti Robin, joka on ollut kuvaamassa musiikkivideotaan “Onnellinen” Dominikaanisessa tasavallassa. Myös Kuubassa lomaillut Lauri Tähkä on tavattavissa Apollomatkojen osastolla lauantaina 18.1. klo 14-15. Apollomatkojen ja Universal Musicin yhteistyön tavoitteena on yhdistää hyvän elämän ainekset: viihde ja matkailu. Tavoitteena on myös mahdollistaa yhä useammalle suomalaiselle yhtyeelle mahdollisuus kuvata musiikkivideoita ulkomailla. Lisää tunnelmia Facebookissa: https://www.facebook.com/#!/apollomatkat?fref=ts

Matkamessuilla on mukana tänäkin vuonna melkein 80 maata, joista uusia ovat muiden
muassa Meksiko, Peru, Argentiina ja Sri Lanka. Tapahtumaan odotetaan n. 80 000 kävijää.

Comments Off on Apollomatkat Matka2014 -messuilla – uutuutena messuilla Matkahuutokauppa