Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
9
Nov '12

Finnmatkat: Äijälomat Top 5

Naisethan sen yleensä päättävät, minne perhe matkustaa. Mutta millainen mahtaa olla miehen unelmaloma? Minne Finnmatkojen asiantuntijat lähettäisivät omat isänsä tai miehensä lomalle?

Kalastusta Atlantilla
Isäni on innokas kalastaja. Veisinkin hänet mielelläni uusille vesille vonkaleita narraamaan. Esimerkiksi Gran Canarialla tai Kap Verdellä järjestetään kalastusretkiä Atlantin kalaisille vesille. Molemmista kohteista löytyy myös mukavia kalastajakyliä, joissa voi tarinoida kalajuttuja paikallisten kalastajien kanssa ja syödä maukkaan aterian paikallisessa kalaravintolassa.” (Pekka, tuotepäällikkö)

Rallia ja formulaa
”Autot ja vauhti kuljettavat meidän isää. Kyllä isä olisi ollut ihan liekeissä esim. viime viikonloppuna Abu Dhabissa Formula GP -kisoissa todistamassa Räikkösen voittoa. Nyt marraskuussa Gran Canarialla ajettava Rally de Maspalomaskin kiinnostaisi varmasti myös. Tietysti isä haluaisi itsekin lomalla auton rattiin. Esimerkiksi Sisiliassa on kivoja autoilupaketteja, joissa vuokra-auton saa käyttöön suoraan lentoasemalta ja etukäteen varatut hotellit odottavat ihanissa italialaiskylissä ja -kaupungeissa.” (Leena, tiedottaja)

Urheilullisesti Kosilla
”Meidän isä on sporttinen ja haluaa lomallaankin pitää huolta kunnostaan. Hän viihtyisi varmasti Kosilla hotelli Magic Life Marmari Palacessa. Magic Life* -hotellissa on tarjolla uskomattoman paljon erilaisia urheiluaktiviteetteja tenniksestä jousiammuntaan ja erilaisiin vesiurheilulajeihin. Kos on pieni ja sympaattinen Kreikan saari, johon on helppo tutustua esimerkiksi pyöräillen.” (Anna, markkinointi)
*Magic life on Finnmatkojen uusi hotellikonsepti, joka on suunnattu urheilullisille perheille ja pariskunnille. 

Romantiikkaa ja nautiskelua Teneriffalla
”Minä suosittelisin miehelleni ja lasteni isälle romanttista lomaa ihan kahdestaan minun kanssani Teneriffalla hotelli Sensatori Palacio de Isorassa. Täydellinen paikka rauhalliseen nautiskeluun.”  (Suski, lomamyyjä)

Ruokaa ja viiniä
Hyvä ruoka ja viini maistuvat aina miehelleni, joka tykkää itsekin kovasti kokkailla. Hänen unelmien loma olisi varmasti Tema-kiertomatka esimerkiksiEtelä-Afrikan viinitiloille.
(Ansku, laadunkehitys)

Oy Finnmatkat Ab on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 275 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua, maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel Plc:tä, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Comments Off on Finnmatkat: Äijälomat Top 5