Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
13
Jan '14

Apollomatkat jatkoi kasvuaan ja samalla asiakkaat ovat tyytyväisiä

vvsrrsonhiqfvoromqcv

 

Syksyllä 2010 toimintansa aloittanut Apollomatkat on noussut n. 60.000 matkustajallaan Suomen suurimpien matkanjärjestäjien joukkoon. Liikevaihdolla mitattuna yritys on neljänneksi (4.) suurin matkanjärjestäjä.

Myös Apollomatkojen asiakkaat ovat tyytyväisiä. Apollon emoyhtiön Kuoni Nordicin pohjoismaisessa vertailussa Apollomatkat sai asiakkailtaan arvosanaksi v. 2013 asiakastyytyväisyydessä 8,0 (kouluarvoasteikolla 4-10 mitattuna). Myös tutkimuksen suosittelijavertailussa eli ns. NPS-arvon vertailussa (Net Promoter Score), jolla selvitetään asiakkaiden halua suositella Apollomatkoja edelleen tuttaville ja perheelle, arvosana oli pohjoismaisesti mitattuna huippuluokkaa.

Taloustutkimuksen teettämässä mielikuvatutkimuksessa “Suomi Tänään: Matkanjärjestäjien mielikuvatutkimus 2013” Apollomatkojen tuloksissa on tapahtunut merkittävää parantumista jokaisen mielikuvatekijän osalta.

– Olemme hyvin iloisia saamastamme palautteesta. Töitä tehdään, jotta matkakohteet ja palvelukonseptit ovat sellaisia, joita asiakkaamme arvostavat. Internet on edelleen tärkein myyntikanava, mutta palvelun merkitystä ei myynnissä saa unohtaa. Asiat eivät ole mustavalkoisia, kertoo Apollomatkojen Suomen maajohtaja Eva Torra.

Torran mukaan Apollomatkat myy runsaasti 4- ja 5-tähden hotelleja ja tyypillinen asiakas on kaupunkilainen, varsin paljon matkustava ja laatutietoinen, joten ”rimakin on korkealla”. Asiakkailla korostuu myös halu saada hyvää palvelua.

Apollon ja emoyhtiö Kuoni Nordicin strategiana on toimia asiakaslähtöisesti, mm. asiakastyytyväisyyttä seurataan tarkasti. Tyytyväisyys heijastuu Torran mukaan myös myyntiin.

– Kuluvan talven myynti on hyvässä vauhdissa ja kesän myynti on alkanut lupaavasti. Esimerkiksi Kreeta buukkaa hyvää tahtia, Torra sanoo.

Talvikauden 2014-15 matkoista myyntiin ovat jo tulleet Gran Canaria, Fuerteventura ja Kuuba. Matkamessujen jälkeen myyntiin tulevat Jordania, Israel, Dominikaaninen tasavalta, Teneriffa ja Phuket.

Apollomatkojen loput talven 2014-15 kohteet tulevat myyntiin helmikuun kuluessa.

Comments Off on Apollomatkat jatkoi kasvuaan ja samalla asiakkaat ovat tyytyväisiä